Enhance your beauty

Grundig vejledning

Gratis parkering

Enestående service

Kreatin lash lift i Randers

Hos La Lume tilbyder vi Lash lift med kreatin booster. Det gør vi med fokus på et naturligt og eksklusivt resultat.

Vi er en hyggelig og indbydende klinik med en afslappet atmosfære, der altid sætter dig som kunde i centrum.
Kom ind og lad os forkæle dig med et smukt lash lift på Brødregade 23.

Keratin lash Lift: 400,-

Kreatin lash lift inkl. farve af vipper: 500,-

Hvad er Kreatin lash lift

Lash lift, er det endelige farvel til vippebukkeren! - og mascara ved tilvalg af vippefarve!

Lashlift giver et ensartede og buede vippebuk, der får dine vipper til at se længere og fyldigere ud - helt naturligt. Dine øjne vil opnå en naturlig og feminin woweffekt, med et minimal plejebehov.

Med lash lift skal man nemlig ikke passe ligeså meget på sine vipper, som ved eks. lash extensions der kræver stor påpasselighed, for at holde looket flot og længe.  Behandlingen skal kun vedligeholdes ca. hver 1,5 måned!

 

Kreatin lash lift, er en ny og forbedret udgave af lash lift. Vipperne vil nemlig til sidst i behandlingen modtage en lækker kreatin behandling, der booster vippernes styrke og sundhed, så de ser ekstra lækre og velplejet ud.

Priser

"Jeg sætter en stor ære i at passe på dine naturlige øjenvipper! Det er min mission, at skabe et smukt lift der holder dine naturvipper sunde og stærke"
- Anne-Mette

STEP 2
Kreatin lash lift

En Lash lift behandling, foregår for altid med lukket øjne under hele behandlingen.

Du starter med at få eyepads under øjnene, der beskytter din hud og nedre vipper mod behandlingen.
Nu limes skilikoneskinner på de øvre øjenlåg samt vipperne. Denne skinne, vil skabe den nye form på dine vipper. Limen der benyttes er lavet på sukker, og derfor meget naturlig og uskadelig - det er også kun lim og olier der kommer på huden, hvilket gør behandlingen meget skånsom.

Efter vipperne er limet op på skinnen, kommer de behandlende væsker på vipperne. Disse skal sidde i ca 3-10 minutter hver. Ønsker du at få farvet vipperne, er det nu, du vil få det.
Sidste step er to plejende olier. Den ene hjælper med at løfte skinnen af huden, mens den anden er indeholder aktive kreatiningredienser der booster nye bambivippers sundhed.

Holdbarhed

Liftet vil med tiden vokse ud, i takt med den normale vippecyklus. Der anbefales at få lavet lash lift hver 5-6 uge, for at opretholde et flot resultat.

Det er særdeles vigtigt, at der minimum går 4 uger mellem hver behandling, da vipperne ellers overbehandles, hvilket kan resultere i ødelagte vipper. Det er kundens eget ansvar, at der går den anbefalet tid, mellem behandlingerne.

 

Book gerne 2 tider af gangen for at sikre en tid, der passer netop dig.

 

STEP 1
Afrens

Det er vigtigt, at du møder op uden make-up til din behandling for at opnå det bedste resultat. Behandlingen starter dog altid med en afrens af olier fra huden og andet skidt. Dette er en vigtig proces for at skabe et rent og hygiejnisk resultat, og undgå at skabe grobund for bakterier fra start.

Paraffinbehandling hænder 100,-

Relaxing øreakupunktur 50,-

Afrens af make-up 20,-

 

Tilvalg

STEP 3
Aftercare

Efter behandlingen får vi en god snak om aftercare af dine nye liftet vipper. Skulle du blive i tvivl om noget efter du er kommet hjem, skal du endelig tage fat i os.

 

 

Klar til at booke?

Kontakt

La Lume

Brødregade 23, 8900 Randers C

hej@lalume.dk

CVR: 38201379

Åbningstider

Efter aftale

Tirsdag - Fredag 10.00-20.00

Lørdag 09.00-15.00