Enhance your beauty

Grundig vejledning

Gratis parkering

Enestående service

Øreakupunktur i Randers

Hos La Lume tilbyder vi øreakupunktur med stor professionalisme. Har du problemer i krop eller sind, kan det behandles ved hjælp af øreakupunktur. Gennem øret er det nemlig muligt at tilgå alle kroppens problematikker, og på den måde både diagnosticere samt behandle.

Vi er en hyggelig og indbydende klinik med en afslappet atmosfære, der altid sætter dig som kunde i centrum.
Kom ind og lad os hjælpe dig på Brødregade 23.

Sådan foregår en behandling

La Lume benytter oftest 2 typer nåle under en behandling med øreakupunktur. Det varierer, hvilke nåle, der er bedst til at løse problemet. TCM-nåle benyttes til at klargøre din krop til en mere omfattende behandling med ASP-nålene.

 

ASP Permanåle er små nåle, der bliver siddende i øret 2-14 dage, hvorefter de selv falder ud. De kan snildt dækkes af et lille plaster, som udleveres af din behandler. Det er en god idé at aktivere nålene via et lille bank et par gange dagligt. Derudover skal der ikke tages øvrige hensyn.

 

TCM-akupunkturnåle er de samme nåle, som benyttes til akupunktur på resten af kroppen. Vi benytter dem udelukkende i øret.

Efter vi har haft en samtale om problematikkerne hos dig, vil du få sat nålene i, mens du ligger på briksen. Hér skal du blive liggende og slappe af de næste 20-35 minutter, hvorefter din behandling afsluttes.

Hvad er øreakupunktur?

Øreakupunktur er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område på kroppen.

Du skal forestille dig øret som en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. Herudfra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler placeret.

 

Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, er det muligt at finde frem til, hvor der skal behandles. Har du et problem i kroppen, vil det altså afsløres i øret.

 

Det er forventeligt, at der skal foretages 4-12 behandlinger for at komme problemet til livs.

Priser

Mulige behandlingsområder

FORDØJELSESPROBLEMER

(Dårlig ånde, Forstoppelse/Diarré, Irritabel tyktarm, Mave-/tarmkramper, Mavesyreubalance, Mavesår, Oppustethed, mv.)

 

HUD

(Akne, Eksem, Pletskaldethed, Psoriasis, Soleksem mv.)

 

KVINDER

(Blærebetændelse, Bækkenløsning, Fertilitetsproblemer, Hedeture, Kvalme ved graviditet, Menstruationsproblemer, Ufrivillig barnløshed, Hormonel ubalance, mv.)

 

PSYKISKE UBALANCER

(Angst, Depression, Eksamensangst, Humørsvingninger, Indre uro, Koncentrationsbesvær, Sorg, Stress, Søvnproblemer, Vinterdepression mv.)

 

SMERTER I MUSKLER, LED OG KNOGLER

(Forstuvning, Frossen skulder, Gigt, Hovedpine, Idrætsskader, Iskias, Menstruationssmerter, Migræne, Musearm, Muskelspænding, Nakkespændinger, Piskesmæld, Ryglidelser, Tennis-/golfalbue, Kæbesmerter mv.)

 

 

Pr. behandling á 45 minutter:  200,-

"Øreakupunktur er et venligt skub til immunforsvaret, for at sætte en ekstra indsats ind, dér hvor årsagen til problemet ligger"
- Anne-Mette

 

Klar til at booke?

Kontakt

La Lume

Brødregade 23, 8900 Randers C

hej@lalume.dk

CVR: 38201379

Åbningstider

Efter aftale

Tirsdag - Fredag 10.00-20.00

Lørdag 09.00-15.00